سئو وردپرس برای سایت وردپرس

13 تکنیک کلیدی و موثر برای سئو سایت های وردپرسی جت

همچنین با قرار دادن سوال و جواب‌های کاربران تعامل بین شما و کاربران افزایش پیدا می‌کند که می‌تواند سبب اعتمادسازی بیشتر گردد. از سوی دیگر ممکن است سوالاتی که پرسیده می‌شود، سوال دیگر کاربران نیز باشد و با پاسخ دادن به آنها می‌توانید نیاز دیگر کاربران را نیز رفع نمایید. این دو افزونه پرکاربرد به صورت رایگان و پولی توسط شرکت توسعه دهنده ارائه شده است که شما می‌تواند نسخه رایگان آنها را از مخزن افزونه‌های وردپرس دانلود و استفاده کنید. دقت نمایید که پس از نصب برخی از تنظیمات به صورت پیش فرض انجام خواهد شد. حتما با مراجعه به تنظیمات این افزونه‌ها پیکربندی را مطابق با میل خود تغییر دهید.

زمان ماندگاری بیشتر نشان‌دهنده جذابیت محتوا است و این می‌تواند به بهبود رتبه سئو وردپرس کمک کند. زمانی که کاربران محتوای شما را می‌خوانند و نظر می‌دهند، این تعامل به گوگل سیگنال می‌دهد که محتوای شما جذاب و مفید است. افزایش تعامل می‌تواند به بهبود سیگنال‌های کاربری مانند زمان ماندن در صفحه و نرخ پرش کمک کند که این عوامل در سئو تأثیرگذار هستند. استفاده همزمان از تبلیغات پولی و استراتژی‌های سئوی ارگانیک می‌تواند راهکاری مؤثر برای افزایش دیده شدن و موفقیت سایت باشد. برخی از ویژگی‌های مهم آن شامل بهینه‌سازی خودکار تگ‌ها، نقشه سایت XML، و پشتیبانی از فروشگاه‌های آنلاین است. سئو وبلاگ به معنای پیاده سازی روش‌هایی ست که بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت سایت شما بکشانند.

برای شروع، کلمات کلیدی با حجم جستجوی متوسط تا بالا و رقابت قابل مدیریت را انتخاب کنید. این کار معمولاً با تغییر رنگ یا هایلایت کردن آیتم منوی مرتبط انجام می‌شود. این ویژگی به کاربران کمک می‌کند تا بدانند در کجای سایت قرار دارند و راحت‌تر بین صفحات جابجا شوند. در تب «پیشرفته» گزینه «اجازه به موتورهای جستجو برای نمایش این صفحه در نتایج جستجو؟» (Allow search engines to show this Post in search results?) را پیدا کنید و آن را روی «خیر» (No) تنظیم کنید. وقتی که کاربران پیوند یکتای یک صفحه را در نتایج جستجو می‌بینند و این پیوند به‌طور واضح و دقیق نشان دهد که محتوای صفحه درباره چیست، احتمال کلیک بر روی آن افزایش می‌یابد.

افزونه Image Hover Effects Ultimate یکی از پرطرفدارترین افزونه‌ها برای ایجاد افکت‌های زیبا و جذاب روی تصاویر در وردپرس است. این افزونه با بیش از هزاران نصب، امکانات زیادی را برای اضافه کردن افکت‌های هاور (Hover) به تصاویر ارائه می‌دهد. شما می‌توانید افکت‌های مختلفی مانند تغییر رنگ، سایه‌روشن شدن، بزرگ شدن و… را به تصاویر خود اعمال کنید. با استفاده از ابزارک‌ها می‌توانید قابلیت‌هایی مانند فرم تماس، نمایش آخرین مطالب، نقشه‌ها، گالری تصاویر، پرفروش‌ترین محصولات و بسیاری دیگر را به صفحات و مطالب خود اضافه کنید. این ویژگی‌ها به راحتی از طریق پنل مدیریتی وردپرس قابل اضافه‌کردن هستند و بدون نیاز به کدنویسی می‌توانید ظاهر و عملکرد سایت خود را بهبود بخشید. این افزونه به طور خودکار پیوندهای یکتا را بر اساس تنظیمات شما ترجمه کرده و آن‌ها را به زبان دلخواه نمایش می‌دهد.

از مزایای وردپرس این است که شما می‌توانید با چند ابزار ساده سایت خودتان را سئو کنید. اگر سایت شما سایتی غیر از وردپرس بود احتمالا باید میلیون‌ها تومان هزینه می‌کردید و ساعت‌ها وقت می‌گذاشتید تا همین امکانات را داشته باشید. اما با وردپرس ما می‌توانیم خیلی کارهای سئو را با پلاگین‌ها و ابزارهای خود وردپرس انجام دهیم و کار ما خیلی راحت می‌شود. این قسمت تاثیری در سئوی وردپرس و رتبه‌دهی گوگل ندارد؛ اما می‌تواند برای جذب مخاطب مفید واقع شود. باید در کوتاه‌ترین شکل ممکن، پیام کلی مقاله را به‌مخاطب منتقل کنید، به‌گونه‌ای که برای ورود و خواندن مقاله ترغیب شود. اصلی‌ترین هدف این افراد گرفتن بک لینک و هدایت ترافیک به وب‌سایت‌ مدنظر خودشان است.

در نتیجه با کم شدن بار سرور، سرعت پاسخگویی سایت بالا میره و از طرفی وبسایت mobile friendly تر عمل میکنه. برای دانلود پلاگین رایگان وردپرس Ultimate Nofollow، از لینک زیر استفاده کنید. برای دانلود افزونه وردپرس Internal Link Juicer، از لینک زیر استفاده کنید. برای دانلود افزونه وردپرس All In One Schema Rich Snippets اینجا کلیک کنید. افزونه The SEO Framework بدون اینکه شما متوجه بشید، در پشت پرده وظایف مختلفی رو انجام میده؛ برای مثال از ارورهای کنونیکال جلوگیری می‌کنه و یا نمی‌ذاره صفحات 404 و دسته‌بندی‌های خالی ایندکس بشن. برای دانلود رایگان پلاگین وردپرس All In One SEO Pack، از لینک زیر استفاده کنید.

ببینید که کاربران هنگام جستجوی این کلمات به دنبال چه اطلاعاتی هستند و آیا محتوای شما می‌تواند به نیازهای آن‌ها پاسخ دهد. کلمات کلیدی باید با قصد کاربر همسو باشند تا بتوانند ترافیک کیفی و قابل تبدیل به سایت شما جذب کنند. کنیبالیزیشن کلمات کلیدی به وضعیتی اشاره دارد که در آن چندین صفحه یا پست در سایت شما برای یک کلمه کلیدی یا عبارت مشابه بهینه‌سازی شده‌اند. این موضوع می‌تواند باعث سردرگمی موتورهای جستجو شود و در نتیجه، رتبه‌بندی کلی سایت شما کاهش یابد زیرا موتورهای جستجو نمی‌دانند که کدام صفحه را باید به کاربر نشان دهند. پشتیبانی از ساختارهای داده (Schema) بسیار مهم است و یک قالب وردپرس سازگار با سئو باید از ساختارهای داده یا اسکیما (Schema) پشتیبانی کند.

ابزارهایی مانند Surfer SEO به تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی محتوا بر اساس کلمات کلیدی و معیارهای سئو کمک می‌کنند. این ابزارها با ارائه داده‌های تحلیلی و پیشنهادات بهینه‌سازی، می‌توانند به نویسندگان و مدیر سئو کمک کنند تا محتوای خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنند. اشتراک‌گذاری و تعاملات در شبکه‌های اجتماعی می‌توانند به افزایش آگاهی از برند کمک کنند. وقتی کاربران بیشتری با محتوای شما آشنا می‌شوند و آن را به اشتراک می‌گذارند، شانس بیشتری برای دریافت لینک‌های طبیعی از سایر سایت‌ها و وبلاگ‌ها دارید. لینک‌های طبیعی به عنوان بک‌لینک‌های باکیفیت، از عوامل مهم در رتبه‌بندی سایت هستند و به بهبود سئو کمک می‌کنند.

در این مطلب سعی شد تا به معرفی و بررسی بهترین افزونه سئو وردپرس بپردازیم. برای سهولت در نتیجه گیری نهایی می‌تونید با کمک لیست زیر به جمع‌بندی نهایی برسید. ریدایرکت های نادرست موجب افت سرعت سایت، افت رتبه سایت و در نهایت تضعیف تجربه کاربری می‌شود. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی به مطلب رفع خطاهای مرتبط با ریدایرکت در gtmetrix رجوع کنید و از اشتباهات رایج جلوگیری کنید. بعد از نصب این افزونه، یه سری کلمات کلیدی رو انتخاب می‌کنید و اون‌ها رو در یک گروه خاص قرار می‌دید. در این بخش بعد از درج کلمه کلیدی موردنظر، ده‌ها کلمه کلیدی مکمل اون توسط سرویس google search suggest پیشنهاد میشه.

گواهینامه SSL یا لایه پروتکل‌های امن یک فناوری امنیتی استاندارد است که سرور رمزگذاری شده و پیوند مرورگر را مدیریت می‌کند. با SSL، می‌توانید مطمئن باشید که اطلاعات به اشتراک گذاشته شده بین وبسایت و بازدیدکنندگان امن باقی می‌ماند. برای مثال، فرض کنید شخصی فرم سفارش شما را تکمیل کرده و تمام اطلاعات کارت اعتباری خود را فهرست می‌کند. بنابراین، اگر دو سایت یکسان وجود داشت، اما یکی SSL داشت و دیگری نداشت، گوگل به احتمال زیاد سایت را با SSL رتبه‌بندی می‌کند. به جرات می‌توان گفت که یکی از مهمترین دلایل استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس سادگی و عملکرد فوق‌العاده در بهبود سئو سایت است. به همین خاطر ما در این مقاله از همیاروردپرس قصد داریم مهمترین و کاربردی ترین نکات بهبود سئو سایت وردپرس را به شما معرفی کنیم.

سئو عاملی است که همه ما می‌خواهیم بر آن مسلط شویم، اما این به معنای عجله در یادگیری آن نیست. راهنمای جامع سئوی وردپرس که امروز ارائه کردیم، یک رویکرد جامع و منسجم را برای بهینه‌سازی سایت به شما ارائه می‌دهد. اگر چه ممکن است یک راه‌حل سریع نباشد، اما خیلی می‌تواند شما و سایت‌تان را بالا بکشد. همانطور که در راهنمای جامع سئوی وردپرس توضیح می‌دهیم، شما باید برای کاربران خود محتوا بنویسید. اگر واقعاً می‌خواهید در گوگل برنده شوید، باید بازدیدکنندگان خود را خوشحال کنید. اما چگونه؟ با نوشتن محتوایی که ارزش خواندن داشته باشد و کاربران حاضر باشند زمان خود را به سایت شما اختصاص دهند.

استفاده از ساختار URLهای بهینه‌شده نه تنها تجربه بهتری برای بازدیدکنندگان سایت فراهم می‌کند، بلکه شانس شما برای بهبود جایگاه در نتایج جستجوی گوگل را نیز افزایش می‌دهد. گوگل و سایر موتورهای جستجو از الگوریتم‌های بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌کنند تا صفحات وب را تحلیل، درک و رتبه‌بندی کنند. تصور کنید فردی در گوگل به دنبال موضوعاتی می‌گردد که شما درباره آن‌ها محتوا تولید کرده‌اید. اگر محتوای شما به خوبی بهینه شده باشد، در نتایج جستجو بالاتر نمایش داده می‌شود و این یعنی بازدیدکنندگان بیشتری به وب‌سایت شما سر می‌زنند. سئو دقیقاً همان ابزاری است که این فرصت طلایی را در اختیار شما می‌گذارد. به زبان ساده، سئو یک استراتژی هوشمندانه است که صاحبان وب‌سایت‌ها از آن استفاده می‌کنند تا در نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل رتبه بالاتری بگیرند و ترافیک بیشتری جذب کنند.

نقشه سایت XML یک فایل از کد سرور است که هر صفحه سایت شما را شامل می‌شود. برای این کار وارد سرچ کنسول خود شوید و در منوی سمت چپ روی Sitemaps کلیک کنید.در اینجا یک فرم ساده می‌بینید؛ URL سایپ مپ خود را به آن اضافه کنید. از قدیم گفتن قیمت هر چیز خیلی مهمه، قیمت بهترین هاست وردپرس خودش نشون دهنده خیلی چیزا هستش. سئو به سایت شما کمک می‌کند تا در نتایج جستجو در موتورهای جستجو (مانند گوگل) بالاتر قرار گیرد. سایت‌هایی که در نتایج جستجو در موقعیت‌های بالاتر قرار دارند، به عنوان منابع معتبر و قابل اعتماد در نظر گرفته می‌شوند.

این افزونه با ارائه راهنمایی‌ها و پیشنهادات دقیق، به کاربران کمک می‌کند محتوای سایت خود را بهینه کنند. همچنین ویژگی‌هایی مانند تولید خودکار نقشه سایت، بررسی کلمات کلیدی، و تحلیل خوانایی متن از دیگر امکانات Yoast است. یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا که بسیاری از سایت‌ها از آن استفاده می‌کنند، وردپرس است. وردپرس به دلیل امکانات گسترده و پلاگین‌های متعدد، یکی از بهترین گزینه‌ها برای اجرای سئو بهینه و کارآمد است. سئو (SEO) یا بهینه‌سازی موتورهای جستجو یکی از عوامل اصلی موفقیت سایت‌های اینترنتی است و اگر فرآیند سئو وردپرس به درستی انجام شود، می‌تواند ترافیک و بازدید سایت شما را به طرز چشم‌گیری افزایش دهد. ابزارک‌ها یکی از ابزارهای قدرتمند برای سفارشی‌سازی مطالب وردپرس هستند که به شما این امکان را می‌دهند تا بدون نیاز به کدنویسی، ویژگی‌های متنوعی را به مطالب خود اضافه کنید.

پشتیبانی از ریسپانسیو (واکنش‌گرا) دومین گزینه مهم قالب است، قالبی که واکنش‌گرا باشد، در دستگاه‌های مختلف مانند موبایل، تبلت و دسکتاپ به درستی نمایش داده می‌شود. با توجه به اینکه گوگل از سال ۲۰۱۵ الگوریتم Mobile-First Indexing را معرفی کرده، داشتن یک قالب واکنش‌گرا برای بهبود رتبه سایت شما ضروری است. بیش از حد لینک‌سازی نکنید و برای لینک‌سازی صفحات مرتبط به یکدیگر، نیاز و سوالات کاربر را در نظر بگیرید. برای مثال در صفحه محصول حتما باید به صفحه دسته محصول لینک بدهید ولی از صفحه دسته نمی‌توانید به صفحه محصولات لینک بدهید. ابزار های تحلیلی مانند Google Analytics و Google Search Console می توانند داده های ارزشمندی در مورد عملکرد سئو، رفتار کاربر و نقاط قوت و ضعف وب سایت شما ارائه دهند. اسکیماها دستورالعمل‌های بسیار حساسی هستند که در صورت اشتباه بودن، بررسی صفحات توسط گوگل با مشکل روبرو خواهد شد.

سرچ کنسول در بخشی جداگانه تمامی صفحات سایت از نظر موبایل فرندلی بودن بررسی می‌کند، و در صورت ریسپانسیو نبودن صفحات به شما اطلاع خواهد داد. از سوی دیگر منو، هدر و فوتر سایت شما در همه صفحات درحال تکرار هستند و لینک‌های قرار گرفته شده در این ناحیه‌ها بسیار مورد توجه موتورهای جستجو و گوگل قرار می‌گیرند. پیشنهاد می‌شود که در آخرین مقالات، محصولات و یا محتواهای انتشار داده شده در سایت را در این دو ناحیه قرار دهید تا سریعا توسط ربات‎های گوگل بررسی و در صورت تایید ایندکس شوند. شاید این موضوع می‌بایست قبل از شروع آموزش سئو وردپرس به آن پرداخته شود. اما در این قسمت به نکات مهمی در رابطه با هاست اشاره می‌کنیم که باید در هنگام خرید دقت نمایید که در سئو سایت شما تاثیر مثبت داشته باشد، در غیر اینصورت تاثیر مثبتی روی سئو نخواهد داشت.

صفحات 404 همیشه یک دردسر برای سایت‌ها محسوب می‌شود، در این بین گاهی اتفاق می‌افتد که شما تمایل ندارید که کاربر به صفحه اصلی منتقل شود. در این زمان شما می‌توانید با نصب افزونه WP 404 Auto Redirect to Similar Post کاربرانی که با صفحه 404 مواجه می‌شوند را به یکی از پست‌های مشابه راهنمایی کنید. اما در این میان محتواهای بسیاری هستند که به فهرست کتابخانه گوگل اضافه می‌شوند. هر یک از این محتواها که بتواند فاکتورهای بیشتری به طور اصولی رعایت کند، رتبه بهتری در کلمه کلیدی مدنظر به خود اختصاص خواهد داد. آموزش سئو در وردپرس شاید در نگاه اول بسیار سخت بنظر برسد، اما اگر شما نحوه کار و رفتار موتورهای جستجو را بدانید، این مسیر یادگیری سئو را ساده‌تر طی خواهید کرد.

اگر قصد دارید سئو وردپرس را به صورت تخصصی یاد بگیرید، در این بخش مقالات آموزشی رایگان در زمینه SEO و افزایش ورودی گوگل را مطالعه کنید. اما سئو کلاه سیاه، می‌کوشد با شناسایی نقطه ضعف‌ها و محدودیت‌های الگوریتم‌های سئو، سایت را به شکلی بهینه سازی کند که رتبه سئو بهتری به دست بیاورد. هر یک از این افزونه‌ها امکانات منحصر به ‌فردی دارند که انتخاب بین آن‌ها به نیازهای خاص سایت شما بستگی دارد. آموزش افکت تصاویر وردپرس در این بخش، می‌توانید از انواع افکت‌های موجود انتخاب کنید و آن‌ها را برای تصاویر مختلف در سایت اعمال کنید. دسترسی به شورت‌کدها پس از نصب، یک منوی جدید به نام “Shortcode Any Widget” در پیشخوان وردپرس شما اضافه می‌شود. از طریق این منو می‌توانید شورت‌کدهایی که برای نمایش ابزارک‌ها نیاز دارید را مشاهده و کپی کنید.

از طریق تگ‌های وردپرس می‌توان محتواهای تولید شده را در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار داد و آن‌ها را جزو گروه‌های خاصی برشمرد. با توجه به اینکه بهینه سازی سئوی وردپرس اهمیت بالایی دارد، از این‌رو می‌توان از طریق برچسب‌ها به موتورهای جستجو اعلام کرد که ساختار وب سایت شما چه محتواهایی دارد. از طرفی هم دسته‌بندی‌ها و تگ‌ها باعث بهبود تجربه کاربر در وب سایت می‌شوند و به بازدیدکننده‌ها این امکان داده می‌شود که با سرعت بیشتری محتوای ایجاد شده را جستجو کنند. دسته‌بندی‌های پست در وردپرس به شما کمک می‌کنند تا محتوای سایت خود را به صورت منظم و سازمان‌یافته ارائه دهید. استفاده صحیح از این دسته‌بندی‌ها نه تنها به بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند، بلکه به موتورهای جستجو نیز اجازه می‌دهد تا ساختار محتوای سایت شما را بهتر درک کنند و بهینه‌سازی سئو سایت شما را تسهیل کنند. منوی ناوبری یکی از مهم‌ترین عناصر طراحی وب‌سایت است که تأثیر مستقیم بر تجربه کاربری و سئوی سایت دارد.

یکی از اشتباهات رایج در وردپرس، ایجاد تعداد زیادی دسته‌بندی برای پست‌ها است. بهتر است تعداد دسته‌بندی‌ها را محدود نگه دارید و فقط از دسته‌هایی استفاده کنید که به وضوح بیانگر محتوای پست‌ها هستند. وقتی صفحات خود را در زیرشاخه‌ها قرار می‌دهید، URLهای سایت شما منطقی‌تر و خواناتر می‌شوند. برای مثال، ساختار URL `example.com/services/seo` نسبت به `example.com/seo` بسیار بهتر نشان‌دهنده ارتباط بین صفحات است. شما می‌توانید این نقشه سایت را در تنظیمات Yoast پیدا کرده و آن را به Google Search Console ارسال کنید تا اطمینان حاصل کنید که تمام صفحات سایت شما به درستی ایندکس می‌شوند. با استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی رایگان و پولی مانند کیوردچی و SEMrush، کیوردهای حوزه خود را به همراه حجم سرچ آنها پیدا کنید و آنها را برای صفحات‌تان هدف گذاری کنید.

برای استفاده از افزونه WP-Parsi Permalink Translator، کافی است آن را از مخزن وردپرس دانلود و نصب کنید. پس از نصب، برای ترجمه پیوندهای یکتا، شما باید یک کلید API از سایت مایکروسافت دریافت کرده و آن را در تنظیمات افزونه وارد کنید. بعد از وارد کردن کلید API، می‌توانید زبان مبدا و مقصد را انتخاب کرده و تنظیمات خود را ذخیره کنید. استفاده از هاست پر سرعت، نصب CDN و افزونه‌های کش کردن نظیر افزونه Wp Rocket به شما در افزایش سرعت وردپرس کمک خواهد کرد. به طور کلی، بالا رفتن تعداد سایت‌هایی که به سایت شما لینک داده‌اند، نشانه‌ی خوبی است و به مرور زمان علاوه بر بهبود رتبه موجب افزایش اعتبار دامنه سایتتان خواهد شد.

مورد بعدی که می‌تواند روی نظر کاربر تاثیر بگذارد، تصاویر موجود در بالای صفحات است. تصاویر و جلوه بصری بالای سایت می‌تواند به کاربر این مضمون را منتقل کند که آیا کاربر در این صفحه می‌تواند به هدف خود دست پیدا کند یا خیر. آمار و ارقامی که کاربران از خود برجای می‌گذارند، آمار بسیار دقیقی را در اختیار گوگل قرار می‌دهد. به عنوان مثال زمانی که کاربر وارد یک صفحه از سایت شما می‌شود، در صورتی که فونت صفحه بسیار ریز یا درشت باشد، کاربر بدون تردید صفحه سایت را ترک می‌کند و وارد سایت دیگری می‌شود. ربات‌های گوگل تمامی صفحات را بررسی می‌کنند، در صورتی که محتوای موجود در صفحات مورد تایید این ربات‌ها بود، آن صفحه را به فهرست کتابخانه گوگل اضافه می‌کنند، به این مرحله ایندکس می‌گویند. اگر به دنبال یک جایگزین رایگان هستید، می‌توانید از ابزارهای ایرانی سئو سیگنال یا جت سئو استفاده کنید.

سپس، محتوای خود را به‌گونه‌ای بنویسید که جذابیت داشته باشد و اطلاعات سودمندی ارائه دهد. سعی کنید که محتوای خود را با استفاده از عناوین جذاب، تصاویر و ویدیوهای مربوطه غنی کنید. اگر محتوای قدیمی‌تری دارید که هنوز موضوع مهمی است، آن را به روزرسانی کرده و اطلاعات جدیدی به آن اضافه کنید. در نهایت، توجه داشته باشید که محتوای شما باید به طور منظم منتشر شود تا کاربران و موتورهای جستجو هر دو از شما بهره‌مند شوند. این کار نه تنها به بهبود سئو وردپرس شما کمک می‌کند، بلکه باعث جذب و نگه‌داشت بازدیدکنندگان نیز خواهد شد.

در تصویر زیر نحوه اصلاح آدرس برگه wedding photography نمایش داده شده است. انتخاب یک برگه به عنوان مادر، باعث اضافه شدن آدرس برگه مادر، به ابتدای آدرس برگه فعلی می‌شود. برای اعمال این تنظیمات، کافی است به بخش پیوندهای یکتا (Permalinks) از تنظیمات وردپرس مراجعه کنید، و گزینه‌ی نام نوشته (Post Name) را انتخاب کنید و سپس تنظیمات را ذخیره کنید. افزونه قدرتمندی برای سئو ، امکانات رنک مث مشابه Yoast است و در برخی موارد، از آن پیشرفته‌تر نیز است. برای دانلود افزونه رایگان وردپرس Redirection، از لینک زیر استفاده کنید. برای دانلود اکستنشن سئو وردپرس W3 Total Cache، از لینک زیر استفاده کنید.

یکی از روش‌های مؤثر برای پیدا کردن کلمات کلیدی، بررسی وب‌سایت‌های رقبا است. ببینید که آن‌ها از چه کلمات کلیدی در محتوای خود استفاده می‌کنند و چطور رتبه‌بندی شده‌اند. استفاده از یک پلاگین سئو در وردپرس می‌تواند به شما کمک کند تا بهینه‌سازی سایت خود را به سادگی و به شکلی کارآمد انجام دهید. پلاگین‌های سئو ابزارهای قدرتمندی ارائه می‌دهند که به شما اجازه می‌دهند تا تمام جنبه‌های سئو سایت خود را مدیریت کنید. یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین پلاگین‌های سئو برای وردپرس، Yoast SEO است.

با نشانه‌گذاری صفحات خود با اسکیما، می‌توانید محتوای خود را به صورت موثرتری به موتورهای جستجو ارائه دهید و نمایش آن را در نتایج جستجو بهبود بخشید. این کار می‌تواند به افزایش نرخ کلیک، بهبود رتبه‌بندی و جذب ترافیک بیشتر به سایت شما منجر شود. استفاده از تصاویر، نمودارها و ویدئوها می‌تواند محتوای شما را جذاب‌تر و قابل فهم‌تر کند. این عناصر بصری نه تنها به بهبود تجربه کاربری کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند زمان حضور کاربران در صفحه را افزایش دهند که این امر به نوبه خود بهبود سئو را به دنبال دارد. برای پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با کسب‌وکار یا موضوع سایت خود، از ابزارهای تخصصی تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید. برخی از ابزارهای محبوب شامل Google Keyword Planner، SEMrush، Ahrefs و Moz Keyword Explorer هستند.

برای یادگیری این نکات به مقاله ” چرا برای سئو باید لینک داخلی استفاده کنیم؟” مراجعه نمایید.از طرفی باید نکات مهمی را برای لینک های خارجی درنظر بگیرید. برای ایجاد ارتباط موضوعی موثر بین صفحات مختلف در سایتتان، باید از پیوند یا لینک سازی داخلی در محتوای خود استفاده کنید. از طرفی دیگر برای آنکه بتوانید یک مقاله جامع و کاربردی بنویسید نیاز است که کاربرانتان را به سایت‌های معتبر دیگر ارجاع بدهید. قطعا بدون تحقیق درباره کلمات کلیدی، شما نمی‌دانید که برای کدام عبارات و کلمات باید محتوای سایت خود را بهینه کنید. به همین خاطر تحقیق کلمات کلیدی باید در آغاز هر پروژه مورد بررسی قرار گیرد و مطابق آن برای سایتتان استراتژی و برنامه ریزی تعیین نمایید. حال بعد از انجام این 6 اقدام اساسی در بهبود سئو سایت وردپرس، نوبت به برخی اقدامات پیشرفته‌تر برای افزایش ورودی از گوگل می‌رسد.

یکی دیگر از بحث‌های رایج در تحلیل سئو سایت‌ها، طبقه‌بندی راهکارهای سئو و بهینه سازی وب سایت است. این طبقه‌بندی را معمولاً به صورت تکنیک های سئو کلاه سیاه (Black Hat) در برابر سئو کلاه سفید (White Hat) مطرح می‌کنند. گوگل و سایر موتورهای جستجو سرعت بارگذاری سایت را به عنوان یک عامل مستقیم در الگوریتم‌های رتبه‌بندی در نظر می‌گیرند. سایت‌هایی که سرعت بالاتری دارند، شانس بیشتری برای رتبه ‌بندی بهتر دارند. یکی از ابزار رایگان و پرکاربردی که برای تحلیل کلمات کلیدی، بررسی بک ‌لینک‌ها، و ارائه گزارش‌هایکلی درباره وضعیت سئو توسعه داده شده است. این افزونه با یکپارچه شدن با صفحه‌ساز WPBakery، استفاده از آن را بسیار آسان می‌کند و به شما امکانات متنوعی برای شخصی‌سازی افکت‌ها می‌دهد.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری